Christian Hofbauer

linkedIn

Christian Hofbauer har 25 års internasjonal erfaring innen strategi, ledelse og salg. Han har de siste årene hatt flere topplederstillinger og kommer senest fra stillingen som administrerende direktør i Megaprint AS. Før dette var han Executive Vice President Marketing & Sales i Cambi Group AS.

Gjennom 15 år har Hofbauer vært rådgiver og kursholder for C-suite beslutningstakere og topp 100 selskaper. Han har spesialisert seg på fagområdene prestasjonsledelse og salgsledelse og har gjennomført prosjekter i nærmere 40 land. Han er også forfatter av boken «Salgets Helter – en bok om B2B salg» som i dag er pensum på alle landets universiteter og høyskoler som tilbyr faget salgsledelse.

I Orion jobber Hofbauer med rekruttering av kommersielle lederstillinger. I tillegg er Hofbauer hovedansvarlig for Orion Utvikling som tilbyr tjenester innen strategisk rådgivning (vekststrategi), opplæring og foredrag innen leder- og salgsutvikling og omstillingsprosesser.

Christians interesse for salg startet tidlig og han blir fremdeles kalt Hofpop fordi han under studietiden solgte popcorn på brygga i Tønsberg.  

Ta kontakt med
Christian Hofbauer
Tusen takk for at du tar kontakt med oss. Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi i Orion er opptatt av
lojalitet og langsiktighet
Ta kontakt med oss