Understanding People.
Building Business.

Gjennom rekruttering og utvikling bidrar Orion til å oppfylle potensial og ambisjoner for både enkeltmennesker og virksomheter. Det er vårt oppdrag.
Se våre ansatte

Å forstå og å bygge

I Orion brenner vi for å utvikle og oppfylle potensial og ambisjoner. Det gjelder både hos enkeltmenneskene vi møter, og virksomhetene vi jobber for.

Når vi ikke lykkes med planene våre og ikke passerer den målstreken vi har siktet mot, handler det sjeldent om strategien i seg selv. Det dreier seg om evnen til å sette den ut i livet, evnen til å gjennomføre. Årsakene kan være mange. Vår erfaring er at noen opptrer oftere enn andre.

Innsikt i utgangspunktet: Spørsmålene blir: Hvor står vi egentlig, hvor er utfordringene på kort og lang sikt, hva er faktisk potensial, hva kreves av vår organisasjon i tiden som kommer?

Evnen til å prioritere: Det som er viktigst og har størst effekt, får kanskje ikke det sterkeste fokuset. Kunsten å identifisere det viktigste, og velge bort noe annet, kan være krevende. Likeså å sikre den nødvendige disiplinen og viljen til å holde fast over tid.

Ferdigheter og kompetanse: Noen har vansker med å mobilisere og utvikle de nødvendige ferdighetene i organisasjonen. Mange opplever det utfordrende å trekke til seg og ansette de rette menneskene. Og når en rekruttering er gjort, finnes det ikke en god nok plan for hvordan han eller hun skal tas i mot.

Orion bidrar til å oppfylle ambisjoner for både enkeltmennesker og virksomheter. Vi har en stor ambisjon selv også: Understanding people. Building business.

Vis mer

Standarden vi setter for oss selv

Det skal være lett å samarbeide med Orion, men vi tar ikke lett på vårt ansvar. Derfor har vi satt noen standarder for oss selv med hjelp av fire begreper, integritet, energi, åpenhet og verdiskapning.

Vi gjør oss fortjent til tillit ved å opptre med integritet, faglig så vel som mellommenneskelig. Vi er tro mot våre faglige overbevisninger og gir råd basert på innsikt. Vi følger opp det vi sier med handling.

Vi opptrer med positivitet, utholdenhet og engasjement i møte med oppdragsgivere og kandidater. Vi gir ikke opp og vi tar ikke enkleste vei til målet.

Vi søker kontinuerlig å utvikle oss og jobber også alltid med å finne beste løsningene for virksomhetene og menneskene vi jobber med. Vi er åpne for innspill og nye ideer, og vi er ærlige i våre tilbakemeldinger, da vi vil de skal medvirke til læring.

Vårt løfte er å bidra til utvikling og lønnsomhet gjennom å tilføre innsikt, energi og åpenhet.

Vis mer

Våre ansatte

Skal vi ta en kopp kaffe?

Send oss en melding, så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan.

Tusen takk for at du tar kontakt med oss. Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan
Oops! Something went wrong while submitting the form.