Trond Rønningen

linkedIn

Trond Rønningen har 27 års erfaring fra rekruttering av fagspesialister, mellomledere og toppledere innen privat- og offentlig sektor samt offentlig eide selskaper.

Han var med i oppstarten av Solér Search og Consulting og foruten 2 år med egen virksomhet har han siden 2004 vært i Orion.

I tiden før rekrutteringsbransjen, jobbet han innen salgs- og markedsledelse nasjonalt og internasjonalt. Trond har 12 års ledererfaring og gjennom årene hatt flere styreverv.

I Orion jobber Trond med lederutvelgelse og rådgivning for ulike virksomheter primært innen varehandel, industri og teknologi. Han har solid erfaring fra å gjennomføre både deler av- og fullstendige rekrutteringsprosesser. I tillegg har Trond god erfaring med prosesser innen organisasjonsendringer/omstillinger og karriereutvikling.

Trond har sin utdanning fra Forsvaret og NHH i Bergen. Han har gjennomført DNV GL-sertifisering for rekrutteringspersonell, og er sertifisert bruker av en rekke anerkjente analyseverktøy innen rekruttering, team- og lederutvikling.

Trond er ellers en usedvanlig sprek mann som elsker å løpe og gå på ski.

Ta kontakt med
Trond Rønningen
Tusen takk for at du tar kontakt med oss. Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi i Orion er opptatt av
lojalitet og langsiktighet
Ta kontakt med oss