Helge Frisch

linkedIn

Helge Frisch har mer enn 20 års ledererfaring som markedssjef, administrerende direktør og daglig leder i Carat, Vizeum og Orion, i tillegg til styreverv i en rekke selskaper. Utdannelsen har han innenfor markedsføring, kommunikasjon og ledelse fra BI.

Helge har vært co-founder i to oppstartselskaper, og har ca. 18 års erfaring fra rekruttering av lederroller og spesialister innen både offentlig og privat sektor.

Helge er rådgiver, partner og styreleder i Orion, har gjennomført og bestått DNV GL-sertifiseringen for rekrutteringspersonell, i tillegg til å være sertifisert bruker av ulike analyseverktøy innen rekruttering, team- og lederutvikling.

De senere årene har mange av rekrutteringene vært knyttet til e-handel og digital kommunikasjon, teknologi/IT, innkjøp/logistikk, samt roller innen marked/kategori og salg. Helge er spesielt opptatt av å forstå kundens marked, forretning og kultur, og er alltid sterkt engasjert i å være en rådgiver for finne kandidaten som kan bidra til å skape vekst og lønnsomhet for oppdragsgiver.

Helge liker å tro at han er like sprek som kollega Trond, men antagelig er han langt unna.

Ta kontakt med
Helge Frisch
Tusen takk for at du tar kontakt med oss. Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi i Orion er opptatt av
lojalitet og langsiktighet
Ta kontakt med oss