Kristian Knudsen

linkedIn

Kristian Knudsen har lang og bred erfaring med lederrekrutteringer og teamprosesser.

Før Kristian startet sin rekrutteringskarriere i 2002, jobbet han lenge i bilbransjen. Han har hatt ulike lederstillinger i Bertel O Steen AS i en periode på 18 år, hvor han i de siste 6 årene var leder for Mercedez-Benz gruppen i Bertel O Steen AS.  

I 2003 startet han opp Cultivator som i 2010 skiftet navn til Orion Search. Kristian var Managing Partner i Cultivator og Orion frem til 2017, og har siden da jobbet på heltid som rådgiver. Med solid kompetanse fra bilbransjen har det vært naturlig å jobbe mye med denne bransjen, men spesialiseringen som rådgiver har også vært innenfor leder- og spesialiststillinger innen økonomi/finance, risk, logistikk og drift. 

De siste årene har det vært mange oppdrag innen bank/finans hvor det har vært særlig et tett og langsiktig samarbeid med Bank Norwegian hvor Kristian har vært involvert som rådgiver helt fra oppstarten for 14 år siden.

Kristian er utdannet siviløkonom fra BI i Oslo. Han har hatt flere tillitsverv i Norges Bilbransjeforbund, og har sittet som vararepresentant til hovedstyret i NHO. 

Privat har Kristian blitt mer og mer en skientusiast. Han kjører telemark i Trysil så ofte han har mulighet. Gi mannen 20 cm puddersnø på fjellet og en god rødvin så er han fornøyd. 

Ta kontakt med
Kristian Knudsen
Tusen takk for at du tar kontakt med oss. Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi i Orion er opptatt av
lojalitet og langsiktighet
Ta kontakt med oss