Oppsigelse i juni

Har du mottatt oppsigelse i juni? Å igangsette en rekrutteringsprosess er ofte tidkrevende og kan oppleves overveldende. Spesielt når det kommer på tampen av juni, og mange allerede har pakket kofferten for ferie.

Etter vår erfaring er juni den måneden der man mottar flest oppsigelser. En oppsigelse i juni kan i verste fall bety at du ikke får begynt søket etter en erstatter før i august. En god faglig rekrutteringsprosess tar gjennomsnittlig mellom 6-8 uker, noe som vil bety at du kan signere erstatteren tidligst i september - og da vil din nye ansatte ikke begynne før i 2024... For spesielt krevende roller, ofte spesialist- og lederroller, kan det ta enda lengre tid. Det som tar lengst tid i prosessen, er å gjennomføre aktive markedssøk etter de riktige kandidatene.

Det vi i Orion tilbyr, er å gjøre hele denne prosessen for deg, mens du nyter ferien med ro i sjelen. Da kan du være helt sikker på at rekrutteringen er i gode hender og at du kommer tilbake med gode alternativer å velge mellom. På denne måten maksimerer vi sannsynligheten for å få signert en ny ansatt allerede i august.

Hvis du er nysgjerrig på hvordan vi kan hjelpe deg med rekruttering på kort eller lang sikt, ta kontakt med en av våre rådgivere, eller nå ut til oss på kontakt@orion.no.

Synes du dette
var interessant?

Meld deg på vårt nyhetsbrev